Periodo de publicación recogido
|
|
|
El sommelier a casa. Els reis dels escumosos: els cognoms que han forjat la història del cava i el xampany.
Meritxell Falgueras
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 97, 2009, pág. 70
El sommelier a casa. Aprenem a reconèixer les sensacions aromàtiques ab els vins afruitats
Meritxell Falgueras
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 96, 2009, pág. 72
El sommelier a casa. Veritats i mentides sobre l'advertència legal de la presència de sulfits al vi
Meritxell Falgueras
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 94, 2009, pág. 70
Meritxell Falgueras
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 93, 2009, pág. 72
El sommelier a casa. El viticultor, l'enòleg i el sommelier, els tres grans defensors del vi
Meritxell Falgueras
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 92, 2009, pág. 64
El sommelier a casa. Pros i contres de triar una referència de la carta de vins dels restaurants
Meritxell Falgueras
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 91, 2009, pág. 64
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados