Periodo de publicación recogido
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Influencia de la composición de ácidos grasos en la formación de glicéridos polares y ácidos grasos polares en aceites de girasol calentados a temperaturas de fritura: Influence of fatty acid composition on the formation of polar glycerides and polar fatty acids in sunflower oils heated at frying temperatures
N. Jorge, Lireny Aparecida Guaraldo Gonçalves, María Carmen Dobarganes García
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 48, Nº 1, 1997, págs. 17-24
Influence of dimethylpolysiloxane addition to edible oils: dependence on the main variables of the frying process
N. Jorge, Gloria Márquez Ruiz, Manuel Martín Polvillo, María Victoria Ruiz Méndez, María Carmen Dobarganes García
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 47, Nº 1-2, 1996, págs. 14-19
Influence of dimethylpolysiloxane addition to frying oils: performance of sunflower oil in discontinuous and continuous laboratory frying
N. Jorge, Gloria Márquez Ruiz, Manuel Martín Polvillo, María Victoria Ruiz Méndez, María Carmen Dobarganes García
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 47, Nº 1-2, 1996, págs. 20-25
Manuel Martín Polvillo, Gloria Márquez Ruiz, N. Jorge, María Victoria Ruiz Méndez, María Carmen Dobarganes García
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 47, Nº 1-2, 1996, págs. 54-58
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