InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Fatty acid and lipid contents differentiation in cuts of rabbit meat
Ewa Rasińska, Ewa Czarniecka-Skubina, Jaroslawa Rutkowska
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 16, Nº. 1, 2018, págs. 807-813
Fatty acid profile of commercial Camembert- and Brie-type cheeses available on the Polish market
Agata Adamska, Ewa Rasińska, Jaroslawa Rutkowska, Agata Antoniewska
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 15, Nº. 4, 2017, págs. 639-645
Partial replacement of wheat flour with pumpkin seed flour in muffins offered to children
Małgorzata Białek, Jaroslawa Rutkowska, Agata Adamska, Ewelina Bajdalow
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 3, 2016, págs. 391-398
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