págs. 489-496
José Armando Ulloa, Mayte Carolina Villalobos Barbosa, Juan Alberto Resendiz Vázquez, Petra Rosas Ulloa, José Carmen Ramírez Ramírez, Yessica Silva Carrillo, Liborio González Torres
págs. 497-507
Purification and structural identification of glutelin peptides derived from oats
Sarina Ma, Meili Zhang, Trust Beta, Tungalag Dong, Xiaolan Bao, Ziqin Li
págs. 508-515
Fabiola A. Guzmán-Ortiz, Eduardo San Martín Martínez, María E. Valverde, Yolanda Rodríguez-Aza, José De Jesús Berrios, Rosalva Mora Escobedo
págs. 516-524
Ellen Cristina Souza, Pamela Oliveira de Souza de Azevedo, José Manuel Domínguez González, Attilio Converti, Ricardo Pinheiro de Souza Oliveira
págs. 525-530
págs. 531-537
Esther Pérez-Carrillo, Ana González-Fernández, Sylvia M.A. Morales-Garza, Elvira E. Treviño-Garza, Sara Guajardo-Flores, Sergio Othón Serna Saldívar, Diana Sánchez-Hernández
págs. 538-543
págs. 544-552
Simona Ioana Vicaş, Livia Bandici, Alin Cristian Teuşdea, Valer Turcin, Dorin Popa, Gheorghe Emil Bandici
págs. 553-562
págs. 563-573
págs. 574-581
págs. 582-591
Luis M. Anaya Esparza, María D. Méndez-Robles, Sonia G. Sáyago-Ayerdi, María de Lourdes García Magaña, Marco V. Ramírez-Mares, Jorge A. Sánchez Burgos, Efigenia Montalvo González
págs. 592-600
págs. 601-607
págs. 608-616
págs. 617-621
págs. 622-628
págs. 629-638
Fatty acid profile of commercial Camembert- and Brie-type cheeses available on the Polish market
Agata Adamska, Ewa Rasińska, Jaroslawa Rutkowska, Agata Antoniewska
págs. 639-645
Beom-Gyun Jeong, Jiyeon Chun, Jiyoung Jung, Md. Atiqual Islam, Farhana Sharmin, Venus Quines, Induck Choi, Sung-Gil Choi
págs. 646-650
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados