Instituciones
Periodo de publicación recogido
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High pressure treatment decelerates the lipolysis in a caprine cheese
Buenaventura Guamis López, Peter Butz, J. Saldo, Bernhard Tauscher, Esther Sendra, Avelina Fernández García
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 9, 2003, págs. 1061-1068
Bioactive packaging based on the biofunctionalization of materials of interest in the food industry
Avelina Fernández García, María José Ocio, José María Lagarón
Food Enzymes: application of New Technologies / María Dolores Busto Núñez (ed. lit.), Natividad Ortega Santamaría (ed. lit.), 2008, ISBN 978-81-7895-358-8, págs. 133-151
Efectos del procesado a altas presiones sobre la calidad de los alimentos: reacciones químicas y enzimáticas, antioxidantes y anti-mutágenos vegetales, y características físico-químicas
Avelina Fernández García
Tesis doctoral dirigida por Bernhard Tauscher (dir. tes.), Roberto Rodríguez Fernández (codir. tes.). Universidad de Oviedo (2002).
Poliana Mendes de Souza
Tesis doctoral dirigida por Avelina Fernández García (dir. tes.). Universitat Politècnica de València (2012).
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