InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Natacha Cureau, Renee T. Threlfall, Daya Marasini, Laura Lavefve, Franck Carbonero
Microbial ecology, ISSN-e 1432-184X, ISSN 0095-3628, Vol. 82, Nº. 4, 2021, págs. 845-858
Natacha Cureau, Renee T. Threlfall, Mary Savin, Daya Marasini, Laura Lavefve, Franck Carbonero
Microbial ecology, ISSN-e 1432-184X, ISSN 0095-3628, Vol. 82, Nº. 1 (Special Issue on Fungal Ecology. Issue editors: Franck Carbonero and Gary Strobel), 2021, págs. 73-86
Sensory, Compositional, and Color Properties of Nutraceutical-Rich Juice Blends
Lydia J.R. Lawless, Renee T. Threlfall, Luke R. Howard, Jean François Meullenet
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 63, Nº 4, 2012, págs. 529-537
Compositional and sensory impacts from blending red wine varietals
Lauren M. Dooley, Renee T. Threlfall, Jean François Meullenet, Luke R. Howard
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 63, Nº 2, 2012, págs. 241-250
Reduction of Malic Acid in Wine Using Natural and Genetically Enhanced Microorganisms
Gary L. Main, Renee T. Threlfall, Justin R. Morris
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 3, 2007, págs. 341-345
Control of cynthiana wine attributes using ion exchange on different prefermentation treatments: Research note
Teresa L. Walker, Justin R. Morris, Renee T. Threlfall, G. Main
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 54, Nº 1, 2003, págs. 67-71
High alcohol wine production from grape juice concentrates
W. A. Buescher, C. E. Siler, Justin R. Morris, Renee T. Threlfall, G. Main, G. C. Cone
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 52, Nº 4, 2001, págs. 345-351
Effects of fining agents on trans‐resveratrol concentration in wine
Renee T. Threlfall, Justin R. Morris, Andy Mauromoustakos
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 5, Nº 1, 1999, págs. 22-26
Fermentations: problems, solutions and prevention
G. Main, Renee T. Threlfall, J. R. Morris
The composition of musts : influence on stuck fermentations., 1997, págs. 89-92
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados