Periodo de publicación recogido
|
|
|
Iprodione content of wines: where do we draw the line?
David M. Goldberg, George J. Soleas, Alex Karumanchiri
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 10, Nº 1, 1999, págs. 5-13
Quercetin and p-coumaric acid concentrations in commercial wines
David M. Goldberg, Elisa Tsang, Alex Karumanchiri, George J. Soleas
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 2, 1998, págs. 142-151
Catechin and epicatechin concentrations of red wines: regional and cultivar-related differences
David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, Elisa Tsang, George J. Soleas
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 1, 1998, págs. 23-34
Comparative evaluation of four methods for assay of "cis-" and "trans-" resveratrol
George J. Soleas, David M. Goldberg, Eric Ng, Alex Karumanchiri, Elisa Tsang, E. P. Diamandis
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 48, Nº 2, 1997, págs. 169-176
George J. Soleas, David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, E. P. Diamandis, Eric N. Glass
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 6, Nº 2, 1995, págs. 107-121
Identificacion and assay of Trihydroxystilbenes in wine and their biological properties
S. E. Hahn, David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, E. P. Diamandis, George J. Soleas
Wine: nutritional and therapeutic benefits, 1997, ISBN 0-8412-3497-3, págs. 24-43
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados