Wine: yesterday's antidote for today's oxygen stress
págs. 2-5
págs. 6-11
págs. 12-23
Identificacion and assay of Trihydroxystilbenes in wine and their biological properties
S. E. Hahn, David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, E. P. Diamandis, George J. Soleas
págs. 24-43
págs. 44-56
Resveratrol and piceid levels in wine production and in finished wines
María del Carmen de la Torre Boronat, Rosa María Lamuela Raventós, Andrew L. Waterhouse, M. Lloret, A. I. Romero Pérez
págs. 56-68
págs. 69-80
The structures of tannins in grapes and wines and their interactions with proteins
Véronique Cheynier, Michel Moutounet, Jacques Rigaud, Corine Prieur, Sylvain Guyot
págs. 81-93
págs. 94-112
págs. 113-130
págs. 132-149
págs. 150-165
The relative antoxidant potencies of some polyphenols in grapes and wines
Andrea Ghiselli, Annalisa Romani, Alessandro Baldi, Nadia Mulinacci, Franco F. Vincieri
págs. 166-180
págs. 180-195
Wine phenolics and targets of chronic disease
Robert J. Hansen, Andrew L. Waterhouse, J. Bruce German, Edwin N. Frankel, L. Walzem
págs. 196-214
págs. 215-229
págs. 230-236
págs. 237-246
págs. 247-260
págs. 261-273
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados