págs. 1-5
págs. 6-10
págs. 11-16
págs. 17-22
Catechin and epicatechin concentrations of red wines: regional and cultivar-related differences
David M. Goldberg, Alex Karumanchiri, Elisa Tsang, George J. Soleas
págs. 23-34
págs. 35-43
An analytical method for studying the volatile compounds of merlot noir clone wines
Yorgos Kotseridis, A. Anocibar Beloqui, Alain Bertrand, J. P. Doazan
págs. 44-48
págs. 49-55
págs. 56-64
Must hyperoxidation: a review
págs. 65-73
págs. 74-78
págs. 79-85
págs. 86-90
Evolution of phenolic compounds in red winemaking as affected by must oxygenation
M. Castellari, Giuseppe Arfelli, Claudio Riponi, Aureliano Amati
págs. 91-94
págs. 95-99
págs. 100-104
págs. 105-106
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados