Danielle Chassaing, Brigitte Carpentier
págs. 111-122
Ismail Fliss, C. Lacroix, S. Thibault, E. Kheadr, M. Desbiens, D. Ouellet, R. Benech, I. Tahiri
págs. 123-136
G.A. Bohach, S.H. Kim, J.Y. Kim, K.S. Lyoo, J.S. Ahn, N.H. Kwon, Y.H. Park, K.M. Noh, J.Y. Lim, J.M. Kim, W.K. Bae, K.T. Park, W.K. Jung
págs. 137-145
Numbers and strains of lactobacilli in some probiotic products
Micheline Gueguen, Jean Paul Vernoux, Valérie Coeuret
págs. 147-156
Metabolism of extracellular inositol hexaphosphate (phytate) by Saccharomyces cerevisiae
Jenny Veide, Ann-Sofie Sandberg, Thomas A. Andlid
págs. 157-169
C. Landers, C.O. Gill
págs. 171-178
Detection of noroviruses in raspberries associated with a gastroenteritis outbreak
Lennart Svensson, Monique Pommepuy, Rolf Alsterlund, Larissa Haugarreau, Françoise S. Le Guyader, Christian Mittelholzer, Kjell-Olof Hedlund
págs. 179-186
Survival of Campylobacter jejuni on various fresh produce
M.-L. Hänninen, R. Kärenlampi
págs. 187-195
Patrick Tailliez, Pascal Quénée, Jean-Pierre Furet
págs. 197-207
Telat Yanik, ¿ükriye Arashisar, Mükerrem Kaya, Olcay Hisar
págs. 209-214
Factors affecting the antilisterial effects of nisin in milk
Leora A. Shelef, Aparna Veeramachaneni, Meena Bhatti
págs. 215-219
Absence Ochratoxin A in soy sauce
J.C. Moltó, Jesús Blesa Jarque, José Miguel Soriano del Castillo, Jordi Mañes Vinuesa
págs. 221-225
Niels Skovgaard
págs. 227-228
págs. 228-229
Fernando Sesma, María Pía Taranto, Graciela Font de Valdez, Lucila Saavedra
pág. 231
págs. 233-235
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados