I. Hinneburg, R. H. H. Neubert
págs. 3-7
S. M. Len, E. S. Ong, A. C. H. Lee
págs. 8-16
E. Rapavi, E. Vagi, K. V. Peredi, M. Hadolin
págs. 17-21
Y. Miyake, S. Fukumoto
págs. 22-27
págs. 28-31
Antifungal Activity of Camptothecin, Trifolin, and Hyperoside Isolated from Camptotheca acuminata
S. Li, Z. Zhang
págs. 32-37
Synthesis and Insecticidal Evaluation of Propesticides of Benzoylphenylureas
R. Huang, Q. Wang, Li Chen
págs. 38-41
T. Sun, J. Tang, J. R. Powers
págs. 42-48
Stability of Copigmented Anthocyanins and Ascorbic Acid in a Grape Juice Model System
David del Pozo-Insfran, C. H. Brenes
págs. 49-56
págs. 57-61
S. R. Rissato, M. S. Galhiane
págs. 62-69
págs. 70-75
M. Soczynska-Kordala, J. Gabrielska
págs. 76-83
Effects of Dissolved Organic Carbon on Phosphate Retention on Two Calcareous Soils
M. Fernandez-Perez, Emilio González Pradas, Francisco Flores Céspedes
págs. 84-89
págs. 90-97
F. Leenhardt, M.-A. Levrat-Verny
págs. 98-102
págs. 103-110
Quince (Cydonia oblonga Miller) Fruit Characterization Using Principal Component Analysis
R. C. Martins, B. M. Silva, P. B. Andrade
págs. 111-122
W. F. Nieuwenhuizen, S. J. Koppelman
págs. 123-131
C. K. Yeung, D. D. Miller, R. P. Glahn
págs. 132-136
Effects of Protein and Peptide Addition on Lipid Oxidation in Powder Model System
E. Y. Park, H. Murakami
págs. 137-144
págs. 145-150
págs. 151-157
págs. 158-163
págs. 164-169
Evaluation of Citrinin Occurrence and Cytotoxicity in Monascus Fermentation Products
C. P. Chung, T.-S. Wu, B.-H. Liu, M.-C. Su
págs. 170-175
F. J. Conde, J. H. Ayala, A. M. Afonso
págs. 176-182
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados