págs. 2558-2566
P. Sanchez-Bel, María Concepción Martínez Madrid
págs. 2567-2573
María Lourdes González-Miret Martín, Anass Terrab Benjelloun, Dolores Hernanz Vila, María Angeles Fernández Recamales, Francisco Jose Heredia Mira
págs. 2574-2580
A. S. Traore, W. J. H. van Berkel, H. Gruppen, M. H. Dicko
págs. 2581-2588
R. L. Prior, Xianli Wu
págs. 2589-2599
I.-K. Hwang, H.-J. Kang, H.-G. Hwang, K.-S. Kim
págs. 2600-2608
L. Schreiber, J. Schonherr, T. Shi
págs. 2609-2615
K. D. A. Taylor, C. Alasalvar
págs. 2616-2622
Screening of Raw Coffee for Thiol Binding Site Precursors Using "In Bean" Model Roasting Experiments
T. Hofmann, C. Muller
págs. 2623-2629
B. Barjaktarovic
págs. 2630-2636
A. J. Razungles, M. A. Segurel
págs. 2637-2645
Partitioning Behavior of Alkan-1-ols between Milkfat and Aqueous Phases As Influenced by Temperature
D. P. Berg, S. A. Rankin
págs. 2646-2651
A. Mosandl, D. Hampel
págs. 2652-2657
Antioxidant Properties of Roasted Coffee Residues
L.-W. Chang, W.-J. Yen, B.-S. Wang
págs. 2658-2663
M. L. Calabretta, P. Rapisarda
págs. 2664-2669
Casein Proteins as Molecular Chaperones
T. M. Treweek, P. E. Morgan, R. A. Lindner
págs. 2670-2683
Effect of Roasting on Properties of the Zinc-Chelating Substance in Coffee Brews
X. Wen, A. Enokizo, S. Kobayashi, H. Hattori
págs. 2684-2689
págs. 2690-2695
M. K. Unnikrisnan, M. S. Kumar, K. Satyamoorthy, R. Joshi
págs. 2696-2703
Interactions of Ferric Ions with Olive Oil Phenolic Compounds
F. Paiva-Martins
págs. 2704-2709
págs. 2710-2716
págs. 2717-2725
S. Gorinstein, H. Leontowicz, M. Leontowicz, J. Drzewiecki
págs. 2726-2732
págs. 2733-2740
Chemical Constituents and Antioxidant Activity of Sweet Cherry at Different Ripening Stages
Domingo Martínez Romero, María Serrano Mula, Antonio Fabián Guillén Arco
págs. 2741-2745
P.-Y. Chao, C.-M. Chen, C.-Y. Hsu, C.-M. Yang
págs. 2746-2750
N. L. Ruibal-Mendieta
págs. 2751-2759
Different Polyphenolic Components of Soft Fruits Inhibit alpha-Amylase and alpha-Glucosidase
G. J. McDougall
págs. 2760-2766
Red Wine Polyphenolics Suppress the Secretion of ApoB48 from Human Intestinal CaCo-2 Cells
S. S. Ho, R. Takechi, S. Pal
págs. 2767-2772
Differential Transfer of Organic Micropollutants through Intestinal Barrier Using Caco-2 Cell Line
C. Feidt, S. Cavret, F. Laurent
págs. 2773-2777
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados