Julio Álvarez, Ana Isabel Mateos García, Alicia Aranaz Martín, Elena Castellanos, Lucas José Domínguez Rodríguez, Javier Bezos Garrido, Beatriz Romero, Lucía de Juan Ferré
págs. 5927-5932
Kevin T. Finneran
págs. 5933-5941
Kerri A. Alderisio
págs. 5942-5947
Robert K. Neely, Jane E. Gillies, Kevin A. Kuehn, Steven N. Francoeur
págs. 5948-5956
David Bru, Kathrin Deiglmayr, Laurent Philippot, Dagmar Tscherko, Ellen Kandeler
págs. 5957-5962
págs. 5963-5973
Survival of Environmental Mycobacteria in Acanthamoeba polyphaga
Didier Raoult, Michel Drancourt, Mohamed Khlif, Toïdi Adékambi, Skandar Ben Salah
págs. 5974-5981
págs. 5982-5989
Jean Swings, Evie De Brandt, Vicky De Preter, Tom Vanhoutte, Geert Huys, Kristin Verbeke
págs. 5990-5997
Kensuke Furukawa, Shun-ichi Nakayama, Takehito Yamaguchi, Masatoshi Goto, Taiki Futagami
págs. 5998-6003
Stefan Bertilsson, Mona Johansson, Alexander Eiler
págs. 6004-6011
Lysine-Oriented Charges Trigger the Membrane Binding and Activity of Nukacin ISK-1
Kenji Sonomoto, Sikder M. Asaduzzaman, Jun-ichi Nagao, Jiro Nakayama, Yuji Aso
págs. 6012-6017
Aran Incharoensakdi, Rungaroon Waditee, Teruhiro Takabe, Yoshito Tanaka, Surasak Laloknam, Takashi Hibino, Teerapong Buaboocha, Kimihiro Tanaka
págs. 6018-6026
Roy Gross, Evelyn Zientz, Ivo Beyaert, Heike Feldhaar
págs. 6027-6033
Sarunya Paengthai, Amorn Petsom, Thanyanuch Kriangkripipat, Kobchai Pattaragulwanit, Siriwat Poonthrigpun, Kanchana Juntongjin, Suthep Thaniyavarn, Pairoh Pinphanichakarn
págs. 6034-6039
Rapid Quantitative Detection of Lactobacillus sakei in Meat and Fermented Sausages by Real-Time PCR
María Teresa Aymerich Calvet, Margarita Garriga, Belén Martín, María Pla, Anna Jofré Fradera
págs. 6040-6048
Tony L. Goldberg, Randall S. Singer, Thomas R. Gillespie
págs. 6049-6052
Two 2[5H]-Furanones as Possible Signaling Molecules in Lactobacillus helveticus
Francesca Patrignani, Maurice Ndagijimana, Rosalba Lanciotti, Fabrizio Cappa, Melania Vallicelli, M. Elisabetta Guerzoni, P. Sandro Cocconcelli
págs. 6053-6061
Daniel Darley, Wolfgang Buckel, Thorsten Selmer
págs. 6062-6069
Thomas K. Mitchell, Margaret E. Daub, Tanya V. Taylor
págs. 6070-6078
Suhelen Egan, Ashley E. Franks, C. Holmström, S. Kjelleberg, H. Lappin-Scott, S. James
págs. 6079-6087
Helen Rawsthorne, David A. Mills, Kevin N. Turner
págs. 6088-6093
Assay of Poly(3-Hydroxybutyrate) Depolymerase Activity and Product Determination
Birgit Gebauer, Dieter Jendrossek
págs. 6094-6100
Kaarina Sivonen, Liisa Lepistö, Pirjo Rajaniemi-Wacklin, Christina Lyra, Joanna Mankiewicz-Boczek, Anne Rantala, Jukka A. Rintala
págs. 6101-6110
págs. 6111-6116
Vincenzina Fusco, Christof von Eiff, Giuseppe Blaiotta, Karsten Becker, Francesco Villani
págs. 6117-6123
Evaluation of Freeze-Dried Kefir Coculture as Starter in Feta-Type Cheese Production
J. S. G. Dooley, P. Kandylis, Y. Kourkoutas, P. Panas, Athanasios A. Koutinas, P. Nigam
págs. 6124-6135
Genetic Distinctions among Clinical and Environmental Strains of Vibrio vulnificus
Katrina Gordon, Anita C. Wright, Valerie J. Harwood, Maria Chatzidaki-Livanis, Michael A. Hubbard
págs. 6136-6141
págs. 6142-6151
J. R. Gilkerson, G. A. Anderson, G. Muscatello, G. F. Browning
págs. 6152-6160
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados