págs. 147-156
Volatile composition of toasted oak chips and staves and of red wine aged with them
María Brigida Fernández de Simón Bermejo, Estrella Cadahía, Iria Muiño, María del Álamo Sanza, Ignacio Nevares Domínguez
págs. 157-165
págs. 166-175
págs. 176-185
Effects of traditional adn new methods on overcoming lime-induced chlorosis of grapevine
Luigi Bavaresco, Maria Isabel Van Zeller de Macedo Basto Gonçalves, Silvia Civardi, Matteo Gatti, F. Ferrari
págs. 186-190
Yeast mannoproteins in red winemaking: effect on polysaccharide, polyphenolic, and color composition
Zenaida Guadalupe Mínguez, Leticia Martínez Lapuente, Belén Ayestarán Iturbe
págs. 191-200
págs. 201-213
Jose Carlos Santana Perez, Myriam Heuertz, César Arranz Hernández, José Antonio Rubio Cano, José Miguel Martínez Zapater, Elena Hidalgo Rodríguez
págs. 214-224
págs. 225-233
págs. 234-239
págs. 240-252
págs. 253-259
págs. 260-265
Genetic composition of the ornamental grape Roger's red
Gerald S. Dangl, Roger Raiche, Sue Sim, Judy Yang, Deborah A. Golino
págs. 266-271
págs. 272-277
New application for nanofiltration: reduction of malic acid in grape must
págs. 278-283
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