Resistant starch production from non-conventional starch sources by extrusion
R.A. González-Soto, M.C. Núñez-Santiago, E. Flores-Huicochea, Luis Arturo Bello Pérez, L. Sánchez-Hernández, Javier Solorza-Feria
págs. 5-11
págs. 13-17
Vacuum cooling of cooked mussels ("perna perna")
E. Huber, L. P. Soares, B. A. M. Carciofi, H. Hense, J. B. Laurindo
págs. 19-25
págs. 27-38
págs. 39-46
Predictive model of "Listeria monocytogenes" growth rate under different temperatures and acids
Rosa María García-Gimeno, Gonzalo Zurera-Cosano, Romina Seselovsky, Elena Carrasco, A. Valero, F. Pérez, E. Todd
págs. 47-56
págs. 57-66
Improving the nutritional quality of microwave-vacuum dried strawberries: a preliminary study
págs. 67-75
págs. 77-84
págs. 85-90
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados