pág. 10
Automation of the Thermal Process
Marta Xargayó, Josep Lagares, Eva Fernández, Daniel Sanz, Laura Reixach
págs. 12-16
pág. 21
págs. 22-27
págs. 28-33
págs. 34-36
págs. 41-42
págs. 44-46
pág. 48
págs. 50-51
pág. 52
págs. 54-59
págs. 60-61
Effect of Sorghum Flour and Finger Millet Flour As Fat Replacers for Preparing Low Cost Chicken
Sudap Kumar Das, Prabhakaran Ponnusamy Pazhaniandi, Vinay Kumar Tanwar, Subhasish Biswas, Anupam Khan
págs. 64-68
Antimicrobial Effects of Additives on Vacuum Packaged Hot Smoked Fish
Nuray Erkan, S. Yasemin Tosun, Didem Üçok Alakavuk, Safak Ulusoy
págs. 69-73
Effect of Carcass Conformation on the Meat Quality
Artur Rybarczyk, Tadeusz Karamucki, Jozefa Gardzielewska, Malgorzata Jakubowska, Wanda Natalczyk-Szymkowska
págs. 74-76
The Quality Characteristics of Meat from Wild Red Deer Stags, Hinds and Calves
Tomasz Daszkiewicz, Dorota Kubiak, Rafal Winarski, Malgorzata Cwalina
págs. 77-80
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados