InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Salami Sticks & QDSnacks®: La (R)evolución natural
Daniel Sanz, Francesc Castells Espígol, Xavier Casemajor, Llorenç Freixanet, Josep Lagares
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, ISSN 1132-2675, Nº. 294, 2021, págs. 73-80
La tecnología QDS process como acelerador exponencial del I+D en curados cárnicos
Daniel Sanz, Francesc Castells Espígol, Llorenç Freixanet, Josep Lagares
Cárnica 2000, ISSN 0210-5543, Año nº 45, Etapa/Nº 395, 2018, págs. 50-65
QDSnacks, el futuro del snack cárnico ahora
Daniel Sanz, Francesc Castells Espígol, Llorenç Freixanet, Josep Lagares
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, ISSN 1132-2675, Nº. 245 (Abril 2016), 2016, págs. 84-94
The future of the snack market
Daniel Sanz, Francesc Castells, Llorenç Freixanet, Josep Lagares
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2016, págs. 38-43
Technology is bearing new concepts
Daniel Sanz, Francesc Castells Piqué, Llorenç Freixanet, Josep Lagares
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2016, págs. 44-53
Automation of the Thermal Process
Marta Xargayó, Josep Lagares, Eva Fernández, Daniel Sanz, Laura Reixach
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2011, págs. 12-16
Hand-stuffed quality with automatic stuffing
Marta Xargayó, Josep Lagares, Eva Fernández, Daniel Sanz
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 5, 2009, págs. 14-17
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