págs. 1-10
Josefina María Bota Salort, Enrico Cretazzo, Rafael Montero Silvestre, Joan Rosselló Veny, Josep Cifre Llompart
págs. 11-20
Patricia Martins, Manuel Madeira, Fernando Monteiro, Raul Bruno de Sousa, António S. Curvelo García, Sofía Catarino
págs. 21-30
Inmaculada Garrido Carballo, José Luis Llerena Ruiz, María Esperanza Valdés Sánchez, Luis Alberto Mancha, David Uriarte Hernández, María Henar Prieto Losada, Francisco Espinosa Borreguero
págs. 31-42
Amber K. Parker, Michael C. T. Trought, Rainer W. Hofmann, Andrew R. G. McLachlan, Cornelis van Leeuwen
págs. 43-50
págs. 51-62
Pilar Blanco Camba, José Manuel Mirás Avalos, Esteban Pereira, Daniel Fornos Rivas, Ignacio Orriols Fernández
págs. 63-74
Olfactory impact of dimethyl sulfide on red wine fruity esters aroma expression in model solution
Georgia Lytra, Sophie Tempère, Shiyu Zhang, Stéphanie Marchand, Gilles de Revel, Jean-Christophe Barbe
págs. 75-85
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados