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págs. 11-17
Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must: effect on wine chemical and sensory composition
M. Gabrielli, José Luis Aleixandre Tudó, Paul A. Kilmartin, Nathalie Sieczkowski, W. J. Du Toit
págs. 18-28
págs. 29-34
Influence of blackberry plants on the aroma profile of Vitis vinifera L. cv. Pinot Noir
Diego Tomasi, Maurizio Alessandrini, R. Barcarolo, Federica Gaiotti
págs. 35-37
págs. 38-45
págs. 46-63
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Characterisation of vernaccia Nera (Vitis vinifera L.) grapes and wine
D. Fracassetti, M. Gabrielli, Onofrio Corona, Antonio Tirelli
págs. 72-81
C. Moreira, M. de Pinho, António S. Curvelo García, Bruno R. de Sousa, Jorge Manuel Ricardo da Silva, S. Catarino
págs. 82-93
págs. 94-102
Bioactive properties, fatty acid composition and mineral contents of grape seed and oils
Fahad Al Juhaimi, Umit Gecgel, M. Gülcü, M. Hamurcu, M. Musa Özcan
págs. 103-108
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págs. 118-124
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