págs. 3-11
págs. 12-18
Can dietary dried oregano improve the digestible nutrient intake of growing goats?
Pamela Williams, Ximena Cifuentes Wchima, Valeria Velasco, Jorge Campos, Fernando Bórquez, Rodrigo Allende
págs. 19-25
Meat quality parameters of broiler chickens fed diets containing chicory (Cichorium intybus) vinasse
Valeria Velasco, Víctor Hugo Soto, Pamela Williams, Jorge Campos, Rita Astudillo, Hernán Rodríguez
págs. 26-32
Francisco Cervantes-Ortiz, Janianny Hernández Esparza, J. Guadalupe García Rodríguez, José Antonio Rangel Lucio, Enrique-Andrio Enríquez, Mariano Mendoza Elos, Gilberto Rodríguez Pérez, Daniel Rodríguez Mercado
págs. 33-42
Murta (Ugni Molinae Turcz.): A review on chemical composition, functional components and biological activities of leaves and fruits
Jéssica López, Antonio Vega-Gálvez, Ángela Rodríguez, Elsa Uribe, Cristina Bilbao-Sainz
págs. 43-56
Antonio Vega-Gálvez, Liliana Zura, Mariane Lutz, Rosa Jagus, M. Victoria Agüero, Alexis Pasten, Karina Di Scala, Elsa Uribe
págs. 57-67
ESTUDIO DEL PERICARPIO DE CHILE HABANERO (Capsicum chínense Jacq.) POR ESPECTROSCOPIA RAMAN
Luis Zamora-Peredo, Rebeca Rodríguez Jiménez, Leandro García González, Julián Hernández Torres, Teresa Hernandez Quiroz
págs. 68-74
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados