C. Batt
pág. 457
W. Vorstman, L. G. Gorris, M. H. Bennik, E. J. Smid
págs. 459-469
págs. 471-478
C. J. Hugo, P. J. Jooste, W. C. Botha
págs. 479-489
J. L. Cooke, C. F. Loughney, S. R. Brown, R. Kirk, G. Dunstall, M. T. Rowe
págs. 491-498
C. Bégot, I. Lebert, A. Lebert
págs. 499-509
Prevalence of bacteria of public health significance in the cultured shrimp (Penaeus monodon)
T. M. Setty, C. V. Raju, B. S. Raghunath, S. Mondal, N. Bhaskar, M. A. Joseph, C. S. Anantha
págs. 511-519
Characterization ofListeriastrains isolated from soft and semi-soft cheeses
M. -L. Danielsson-Tham, E. Bannerman, S. Loncarevic, W. Tham, J. Bille
págs. 521-525
Effect of monoglycerides on the thermal inactivation kinetics ofBacillus cereusF4165/75 spores
M. R. Ghouila, A. Chaibi, F. F. Busta, L. H. Ababouch
págs. 527-537
J. P. Tissier, J. L. Jouve, J. M. Cappelier, J. L. Tholozan, M. Federighi
págs. 539-550
Incidence ofListeria monocytogenesand otherListeriaspecies in raw milk produced in Spain
P. Gaya, M. Nuñez, J. Sanchez, M. Medina
págs. 551-555
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados