págs. 745-751
págs. 752-759
Preparation and structural properties of small-particle cassava starch
Pavinee Chinachoti, Sunee Chotineeranat, Christopher G Oates, Kuakoon Piyachomkwan, Klanarong Sriroth, Varangkana Sanguanpong
págs. 760-768
págs. 769-774
Johannes Opstvedt, Einar Nygård, Tor A. Samuelsen, Giorgio Venturini, Umberto Luzzana, Harald Mundheim
págs. 775-782
págs. 783-786
Improving the application of gibberellic acid to prolong dormancy of yam tubers (Dioscorea spp)
Andreas B Tschannen, Zakaria Farah, Charlemagne Nindjin, Olivier Girardin, Dao Daouda, Felix Escher, Peter Stamp
págs. 787-796
págs. 797-808
Antioxidant activity screening of extracts from Sideritis species (Labiatae) grown in Bulgaria
Teris A. van Beek, Lyuba N Evstatieva, Nedyalka Handjieva, Vessela Kortenska, Jozef Linssen, Irina I Koleva
págs. 809-819
L. Cortinas, J. Galobart, Ana Cristina Barroeta Lajusticia, María Dolores Baucells Sánchez, M. A. Grashorn
págs. 820-829
págs. 830-835
págs. 836-841
págs. 842-845
págs. 846-849
Aziz Tekin, Yalçı n Coşkuner
págs. 846-849
págs. 850-857
Genetic diversity of organoleptic properties in water yam (Dioscorea alata L)
Mpoko Bokanga, James K Egunjobi, Robert Asiedu, Chiedozie N Egesi
págs. 858-865
pág. 866
págs. 867-869
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados