Survival of Campylobacter coli in porcine liver
R. H. Madden, J. E. Moore
págs. 1-10
High carbon dioxide pressure inactivation kinetics of Escherichia coli in broth
O. Erkmen, H. Karaman
págs. 11-16
H.-D. Paik, N.-K. Lee
págs. 17-24
págs. 25-34
págs. 35-44
págs. 45-52
págs. 53-66
págs. 67-74
E. Lahti, T. Honkanen-Buzalski, T. Johansson
págs. 75-86
J.-B. Milliere, M. Mansour
págs. 87-94
Survival of hepatitis A virus on modified atmosphere-packaged (MAP) lettuce
S. A. Sattar, J. M. Farber, S. Bidawid
págs. 95-102
Cell viability of Listeria monocytogenes biofilms
M. S. Chae, H. Schraft
págs. 103-112
First report of Pandoraea norimbergensis isolated from food-potential clinical significance
J. E. Moore
págs. 113-114
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados