E. B. Solomon
págs. 2198-2202
págs. 2203-2209
Efficacy of Detergents in Removing Salmonella and Shigella spp. from the Surface of Fresh Produce
S. S. Sumner, M. D. Pierson, J. D. Eifert, R. M. Raiden
págs. 2210-2215
págs. 2216-2221
Direct Microscopic Observation and Viability Determination of Campylobacter jejuni on Chicken Skin
W. Chantarapanont
págs. 2222-2230
Transfer of Salmonella and Campylobacter from Stainless Steel to Romaine Lettuce
B. W. Sheldon, C. M. Moore
págs. 2231-2236
B. Jolbitado, I. A. Senkel
págs. 2237-2244
P. A. DiPersio, P. A. Kendall, M. Calicioglu
págs. 2245-2251
C. Ngutter, C. Donnelly
págs. 2252-2257
págs. 2258-2266
F. Naim, S. Messier, L. Saucier
págs. 2267-2275
págs. 2276-2282
N. Heredia, G. Álvarez
págs. 2283-2288
H. D. Kusumaningrum
págs. 2289-2295
L. K. Williams, B. S. Michaels, C.-M. Lin, Michael P. Doyle, H.-K. Kim, F.-M. Wu
págs. 2296-2301
L. Goodridge, C. Goodridge, D. Gottfried
págs. 2302-2306
págs. 2307-2312
Fermentation of Vigna sinensis var. carilla Flours by Natural Microflora and Lactobacillus Species
R. Doblado
págs. 2313-2320
Stability of Arsenobetaine Levels in Manufactured Baby Foods
P. Vinas, I. Lopez-Garcia, B. Merino-Merono
págs. 2321-2324
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Foods: Human Exposure through the Diet in Catalonia, Spain
G. Falco, José Luis Domingo Roig
págs. 2325-2331
L. O. Merivirta, Johanna Björkroth
págs. 2332-2335
D. Rodrigo, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
págs. 2336-2342
C. A. Perucci, A. Faustini, P. G. Rossi
págs. 2343-2348
M. L. Perdue
págs. 2349-2354
págs. 2355-2358
D. W. Schaffner, D. Tucker, S. Smith, M. Dunbar
págs. 2359-2361
Pathogenicity of Food and Clinical Listeria monocytogenes Isolates in a Mouse Bioassay
Michael P. Doyle, M. A. Smith, K. Takeuchi
págs. 2362-2366
Detection of Salmonella enterica Somatic Groups C1 and E1 by PCR-Enzyme-Linked Immunosorbent Assay
B. E. Gillespie
págs. 2367-2370
Significance of Nonaromatic Organic Acids in Honey
José Francisco Huidobro Canales, Jesús Simal Lozano, I. Mato
págs. 2371-2376
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados