Liquid Chromatographic Analysis of Riboflavin Vitamers in Foods Using Fluorescence Detection
Carmen Lopez Erroz, P. Vinas, N. Balsalobre, Manuel Hernández Córdoba
págs. 1789-1794
págs. 1795-1799
Orthophosphate, Phytate, and Total Phosphorus Determination in Cereals by Flow Injection Analysis
A. R. A. Nogueira, E. C. Vieira
págs. 1800-1803
D. W. Bollinger
págs. 1804-1809
M. P. Felicissimo
págs. 1810-1814
págs. 1815-1823
P. Peippo, M. Tuomola, T. Lovgren, V. Hagren
págs. 1824-1828
G. Di Bella, V. L. Tarco, G. Dugo, L. La Pera
págs. 1829-1834
P.-A. Golay, F. Dionisi
págs. 1835-1841
págs. 1842-1849
A Comprehensive Approach for Quantitative Lignin Characterization by NMR Spectroscopy
M. Y. Balakshin, E. A. Capanema
págs. 1850-1860
M. Cersosimo, V. Del Prete, C. Delfini
págs. 1861-1866
C. M. Munday, R. Munday
págs. 1867-1871
págs. 1872-1881
R. J. Molyneux, N. Mahoney
págs. 1882-1889
I. Parejo, Francesc Viladomat
págs. 1890-1897
C. B. Vicentini
págs. 1898-1906
Y. Mitsukuni, K. Murota
págs. 1907-1912
págs. 1913-1917
págs. 1918-1922
D. A. Bianchi, N. E. Blanco
págs. 1923-1927
C. Megias, M. del Mar Yust
págs. 1928-1932
págs. 1933-1939
L. Yang, Z. S. Ning
págs. 1940-1944
págs. 1945-1949
págs. 1950-1957
Improving Nutritional Quality of Maize Proteins by Expressing Sense and Antisense Zein Genes
W. R. Adams, S. Huang
págs. 1958-1964
Adsorption of Flavonoids on Resins: Cyanidin 3-Glucoside
A. Passerini, A. Di Mauro, M. Scordino, E. Maccarone
págs. 1965-1972
Polyphenol Changes during Fermentation of Naturally Black Olives
P. Garcia, A. Garrido, A. Garcia, C. Romero, Manuel Brenes
págs. 1973-1979
L. Bazinet, D. Ippersiel
págs. 1980-1984
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados