Occurrence of Campylobacter in retail foods in Ireland
R.H. Madden, P. Scates, M. Cormican, S. Fanning, J.E. Moore, D. Cowley, P. Whyte, E. McNamara, K. McGill, C. Carroll, J.D. Collins, L. Moran, A. O'Leary
págs. 111-118
Yeast ecology of Kombucha fermentation
Julian Cox, Gillian Heard, Ai Leng Teoh
págs. 119-126
W. Noonpakdee, S. Sitthimonchai, S. Panyim, S. Lertsiri
págs. 127-135
págs. 137-146
Chitosan kills bacteria through cell membrane damage
Yumin Du, Hui Liu, Liping Sun, Xiaohui Wang
págs. 147-155
S. Tsapatsaris, P. Kotzekidou
págs. 157-168
P. Braun, J.P. Sutherland
págs. 169-175
págs. 177-187
págs. 189-204
P.F. ter Steeg, M.G. Corradini, Micha Peleg, A. van Zuijlen, P.S. Fernandez, P.M. Klapwijk, Paula María Periago Bayonas
págs. 205-218
Lactobacillus reuteri in bovine milk fermented decreases the oral carriage of mutans streptococci
A. Matsumoto, K. Hara, T. Takemoto, H. Nikawa, S. Makihira, Y. Ozaki, H. Fukushima, H. Nishimura, K. Ishida, S. Darmawan, T. Hamada, R. Aimi
págs. 219-223
Antimicrobial activity of reuterin in combination with nisin against food-borne pathogens
Pilar Gaya, Margarita Medina Fernández-Regatillo, Eva Rodríguez, Javier Fernández, Juan Luis Arqués, Manuel Nuñez
págs. 225-229
Hilko van der Voet, Leo W.D. van Raamsdonk
págs. 231-234
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados