F. Caporaso, M. Euper, D. Foley
págs. 2092-2098
págs. 2099-2106
G. M. Richards, M. Sharma
págs. 2107-2116
E. Uenaka, H. Toshima
págs. 2117-2122
págs. 2123-2131
págs. 2132-2142
W. F. Fett, D. O. Ukuku
págs. 2143-2150
G. L. Anderson, S. J. Kenney, P. L. Williams
págs. 2151-2157
Comparison of Four Different Methods for Salmonella Detection in Fecal Samples of Porcine Origin
N. Korsak, J.-N. Degeye
págs. 2158-2164
D. Propes, E. Salehi, J. Mazurek
págs. 2165-2170
págs. 2171-2177
Effect of Intertidal Exposure on Vibrio parahaemolyticus Levels in Pacific Northwest Oysters
J. L. Nordstrom
págs. 2178-2182
Response of Heat-Shocked Vibrio parahaemolyticus to Subsequent Physical and Chemical Stresses
C.-M. Chang, M.-L. Chiang
págs. 2183-2188
págs. 2189-2194
D. L. Seman, A. L. Milkowski, J. D. Legan
págs. 2195-2204
L. R. Beuchat, S. J. Kenney
págs. 2205-2211
E. C. D. Todd, K. L. Vorst
págs. 2212-2217
E. B. Somers, A. C. L. Wong
págs. 2218-2229
D. E. Hill, H. R. Gamble, C. Sreekumar
págs. 2230-2233
A. Martin, M. Rodriguez, M. Jurado
págs. 2234-2239
S. E. Keller, S. J. Chirtel
págs. 2240-2247
J. M. Bosilevac, S. D. Shackelford
págs. 2248-2254
Chemical Analysis and Sensory Evaluation of Mahi-Mahi (Coryphaena hippurus) during Chilled Storage
F. R. Antoine
págs. 2255-2362
M. I. Al-Haq, M. L. Bari
págs. 2263-2268
Romain Briandet, F. Baron
págs. 2269-2273
Prevalence of Escherichia coli O157 in Cattle and Swine in Central Mexico
T. R. Callaway, R. C. Anderson
págs. 2274-2276
Survival of Salmonella Montevideo on Tomato Leaves and Mature Green Tomatoes
B. Rathinasabapathi
págs. 2277-2279
Salmonella Genotype Diversity in Nonlactating and Lactating Dairy Cows
T. S. Edrington, Michael E. Hume
págs. 2280-2283
págs. 2284-2287
págs. 2288-2291
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados