Effect of a-tocopheryl acetato supplementation and the extensive feeding of pigs on the volatile aldehydes during the maturation of Iberian ham (1999) Cava López, Ramón Ruiz, J. Ventanas Barroso, Jesús Antequera Rojas, María Teresa Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 5 Núm. 3 Pág. 235-241
- Número de citas: 2 (50.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 2
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Study of volatile alcohols and esters from the subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool for predicting the dry-curing time Vol. 67 Núm. 4 Pág. 10 | 2016 | Grasas y aceites |
Narváez Rivas, Mónica
Gallardo, E.
León Camacho, Manuel
|
Changes in SPME-extracted volatile compounds from Iberian ham during ripening Vol. 60 Núm. 3 Pág. 262-270 | 2009 | Grasas y aceites |
Jurado, A.
Carrapiso Martínez, Ana Isabel
Ventanas Barroso, Jesús
García González, María Carmen
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024