Cliff, Margaret A.
Citas por año de emisión
Anualidad | Citas |
---|---|
2024 | 0 |
2023 | 1 |
2022 | 1 |
2021 | 1 |
2020 | 1 |
2019 | 0 |
2018 | 0 |
2017 | 0 |
2016 | 0 |
2015 | 0 |
2014 | 0 |
2013 | 0 |
2012 | 0 |
2011 | 0 |
2010 | 1 |
2009 | 0 |
2008 | 0 |
2007 | 0 |
2006 | 0 |
2005 | 0 |
2004 | 0 |
2003 | 0 |
2002 | 0 |
2001 | 0 |
Citas por año de publicación
Anualidad | Publicaciones | Citas |
---|---|---|
2007 | 3 | 2 |
2006 | 1 | 1 |
2001 | 1 | 2 |
2002 | 0 | 0 |
2003 | 1 | 0 |
2004 | 2 | 0 |
2005 | 2 | 0 |
2008 | 0 | 0 |
2009 | 1 | 0 |
2010 | 0 | 0 |
2011 | 0 | 0 |
2012 | 0 | 0 |
2013 | 0 | 0 |
2014 | 0 | 0 |
2015 | 1 | 0 |
2016 | 0 | 0 |
2017 | 0 | 0 |
2018 | 0 | 0 |
2019 | 0 | 0 |
2020 | 0 | 0 |
2021 | 0 | 0 |
2022 | 0 | 0 |
2023 | 0 | 0 |
2024 | 0 | 0 |
Citas por tipo de publicación
Publicaciones en Dialnet | Citas | |
---|---|---|
17 | Artículo de revista | 5 |
0 | Capítulo de libro | 0 |
0 | Libro | 0 |
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Publicaciones más citadas
Anualidad | Publicación | Tipo | Citas |
---|---|---|---|
2007 |
Functional Analyses of the Malolactic Wine Yeast ML01
|
Artículo ARTICULO | 1 |
2006 |
Odour-active components of simulated beef flavour analysed by solid phase microextraction and gas chromatography¿mass spectrometry and ¿olfactometry
|
Artículo | 1 |
2001 |
Influence of wine glass shape on perceived aroma and colour intensity in wines
|
Artículo ARTICULO | 1 |
2001 |
Evaluation of yeast strains during fermentation of riesling and chenin blanc musts
|
Artículo | 1 |
2007 |
Anthocyanin, phenolic composition, colour measurement and sensory analysis of BC commercial red wines
|
Artículo | 1 |
* Último cálculo de métricas Dialnet: 12-Nov-2024