Periodo de publicación recogido
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Ascorbic acid losses after pasteurization, enzymatic hydrolysis and clarification by membrane processes: pineaple juice, Perola cv
C. A. B. Silva, A. P. T. R. Pierucci, R. M. Miranda, L. M. J. Carvalho
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 355, 2004, págs. 31-34
Apparent viscosity in hidrolized cv: Perola pinneaple juices clarified by membrane processes
C. A. B. Silva, A. P. T. R. Pierucci, R. M. Miranda, L. F. M. Silva, L. M. J. Carvalho
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 355, 2004, págs. 41-46
Previous selection of gums for the formulation of a high carbohydrate product
P. H. R. Sato, A. P. T. R. Pierucci, E. A. Soares, B. G. Ribiero, F. B. Case, L. M. J. Carvalho
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 328, 2001, págs. 25-34
Elaboration of a high carbohydrate supplement for endurance athletes
P. H. R. Sato, A. P. T. R. Pierucci, E. A. Soares, A. J. S. Gomes, B. G. Ribeiro, F. B. Case, L. M. J. Carvalho
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 318, 2000, págs. 81-90
Clarificación del zumo de piña (Ananas comosus L. Mer.) por ultrafiltración
F. D. B. Abadio, C. A. B. Silva, L. C Cabral, L. M. J. Carvalho
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 316, 2000, págs. 129-132
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