Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Barbara Speranza, Angela Racioppo, Luciano Beneduce, Antonio Bevilacqua, Milena Sinigaglia, Maria Rosaria Corbo
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 65 (August), 2017, págs. 244-253
Encapsulation of Active Compounds in Fruit and Vegetable Juice Processing: Current State and Perspectives
Barbara Speranza, Leonardo Petruzzi, Antonio Bevilacqua, Mariangela Gallo, Daniela Campaniello, Zhi‐hong Wang, Maria Rosaria Corbo
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 6, 2017, págs. 1291-1301
Leonardo Petruzzi, Antonio Bevilacqua, Maria Rosaria Corbo, Barbara Speranza, Vittorio Capozzi, Zhi‐hong Wang
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 1, 2017, págs. 124-133
A possible approach to assess acidification of meat starter cultures: a case study from some wild strains of Lactobacillus plantarum.
Barbara Speranza, Antonio Bevilacqua, Maria Rosaria Corbo, Milena Sinigaglia
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 9, 2017, págs. 2961-2968
Fungal bioremediation of olive mill wastewater: using a multi-step approach to model inhibition or stimulation.
Antonio Bevilacqua, Francesca Cibelli, Maria Luisa Raimondo, Antonia Carlucci, Francesco Lops, Milena Sinigaglia, Maria Rosaria Corbo
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 2, 2017, págs. 461-468
A novel approach for calculating shelf life of minimally processed vegetables
Maria Rosaria Corbo, Milena Sinigaglia, Matteo Alessandro Del Nobile
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 106, Nº. 1, 2006, págs. 69-73
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados