Periodo de publicación recogido
|
|
|
High quality of task performance
Eberhard Haack
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2009, págs. 25-29
Refining Raw Materials: From meat to emulsion - a single operation
Wolfram Schnäckel, Eberhard Haack
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 5, 2008, págs. 23-28
Virtually unlimited combinations possible
Eberhard Haack, Wolfram Sachnäckel
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2008, págs. 41-45
Eberhard Haack, Egon Ehrle, Dietmar Kallweit
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2006, págs. 26-31
Improving food safety with high pressure treatment
Eberhard Haack, Volker Heinz
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2002, págs. 29-33
Eberhard Haack, Emil Kolev, Egon Ehrle
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2002, págs. 25-32
Eberhard Haack, Volker Heinz
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2002, págs. 43-45
Eberhard Haack
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2001, págs. 17-23
Eberhard Haack
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2001, págs. 10-18
Eberhard Haack, H.-W. Warnecke
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2001, págs. 63-69
Eberhard Haack, W. Hähle, G. Mahler
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2000, págs. 17-23
Sausage making without cutters - High pressure mechanical displacement mincers offer advantages
Eberhard Haack, H.-W. Warnecke, J. Wilke
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2000, págs. 14-17
H.-W. Warnecke, Eberhard Haack, C. Weise, H. Krach, B. Meister
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 1999, págs. 16-20
Methodological examinations for the development of new cutting system of mincers
Eberhard Haack, H.-W. Warnecke, R. Meyenschein
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 1998, págs. 18-19
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados