InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Rene Calderón Chagoya, Juan Heberth Hernández Medrano, Felipe de Jesús Ruiz López, Adriana García, Vicente Vega Murillo, Enoc Israel Mejía Melchor, Philip C. Garnsworthy, Sergio Iván Román Ponce
Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias, ISSN 2007-1124, ISSN-e 2448-6698, Vol. 12, Nº. 1, 2021, págs. 1-17
Reducir el impacto ambiental de la producción animal
Philip C. Garnsworthy
Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, ISSN 1022-1301, ISSN-e 1022-1301, Vol. 26, Nº. 1-2 (XXVI Reunión de la Asociación Latinoamericana de Producción Animal V Simposio Internacional de Produ), 2018 (Ejemplar dedicado a: LA CABRA ANGLO NUBIA: HISTORIA DE LA RAZA, DISTRIBUCION EN AMERICA LATINA E IMP), págs. 1-6
Trans fatty acids and their role in the milk of dairy cows
Einar Vargas Bello Pérez, Philip C. Garnsworthy
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura, ISSN-e 0718-1620, Vol. 40, Nº. 3, 2013, págs. 449-473
Fatty acids and fertility in dairy cows
Kevin D. Sinclair, Philip C. Garnsworthy
Recent advances in animal nutrition, ISSN 0269-5642, Nº. 1, 2009, págs. 1-20
Variation of Milk Citrate with Stage of Lactation and De Novo Fatty Acid Synthesis in Dairy Cows
Philip C. Garnsworthy
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 89, Nº 5, 2006, págs. 1604-1612
Milk fatty acids: implications for human health
A.M. Salter, A. L. Lock, Philip C. Garnsworthy, D. E. Bauman
Recent advances in animal nutrition, ISSN 0269-5642, Nº. 1, 2006, págs. 1-18
Body condition score in dairy cows: targets for production and fertility
Philip C. Garnsworthy
Recent advances in animal nutrition, ISSN 0269-5642, Nº. 1, 2006, págs. 61-86
A. L. Lock, D. E. Bauman, Philip C. Garnsworthy
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 88, Nº 8, 2005, págs. 2714-2717
Recent advances in reproductive technologies: implications for livestock production and animal nutrition
Kevin D. Sinclair, Philip C. Garnsworthy, R. Webb
Recent advances in animal nutrition, ISSN 0269-5642, Nº. 1, 2003, págs. 89-114
Manipulating the fatty acid composition of animal products: What has and what might be achieved?
A.M. Salter, Z.C.T.R. Daniel, R.J. Wynn, A. L. Lock, Philip C. Garnsworthy, P.J. Buttery
Recent advances in animal nutrition, ISSN 0269-5642, Nº. 1, 2002, págs. 33-44
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