Periodo de publicación recogido
|
|
|
Quality characteristics of ready to eat dumplings (momo) prepared from yak meat
Gurunathan Kandeepan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2016, págs. 126-130
Effects of storage conditions on the quality of buffalo meat curry
Gurunathan Kandeepan, Anne S. R. Anjaneyulu
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2013, págs. 46-52
Gurunathan Kandeepan, K.M. Wojciak, D. Kolozin-Krajewska
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2013, págs. 53-60
Evaluation of Change in Quality Attributes of Processed Buffalo Meat Keema at Ambient Storage
Gurunathan Kandeepan, Anne S. R. Anjaneyulu, Napa Kondaiah, Sanjod Kumar Mendiratta
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2011, págs. 79-84
Quality comparison of buffalo meat curry stored at refrigeration temperature
Gurunathan Kandeepan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2010, págs. 54-59
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados