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A Laboratory Exercise To Understand the Importance of Enzyme Technology in the Fruit-Processing Industry: Viscosity Decrease and Phenols Release from Apple Mash
Manuel Pinelo, Michael K. Nielsen, Anne S. Meyer
Journal of chemical education, ISSN 0021-9584, Vol. 88, Nº 4, 2011, págs. 499-502
Anis Arnous, Anne S. Meyer, Manuel Pinelo
Trends in food science and technology: an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ), ISSN 0924-2244, Vol. 17, Nº. 11, 2006, págs. 579-590
Interaction among Phenols in Food Fortification: Negative Synergism on Antioxidant Capacity
Manuel Pinelo, María José Núñez García, Lara Manzocco, Maria Cristina Nicoli
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 5, 2004, págs. 1177-1180
Residuos agroindustriales como fuente de antioxidantes
M. Rubilar, Manuel Pinelo, D. Franco, Jorge Sineiro Torres, María José Núñez García
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, ISSN 0001-9704, Vol. 60, Nº 504, 2003, págs. 153-160
A contaminación mariña por cru petrolífero e o seu tratamento
María José Núñez García, Manuel Pinelo
Boletín das ciencias, ISSN 0214-7807, Ano 16, Nº. 52 (MAIO), 2003, págs. 69-77
Antioxidante a partir de residuos de uva: influencia del modo de operación y de las variables de proceso
Manuel Pinelo
Tesis doctoral dirigida por María José Núñez García (dir. tes.), Jorge Sineiro Torres (codir. tes.). Universidade de Santiago de Compostela (2004).
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