Periodo de publicación recogido
|
|
|
Attempted Identification of Causal Constituents of Pink Discolouration in White Wines
A. P. Nel, W. J. Du Toit, F. P. van Jaarsveld
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 43, Nº 1, 2022, págs. 26-38
Sensory Evaluation of Pinked Sauvignon Blanc Wines
A. P. Nel, W. J. Du Toit, F. P. van Jaarsveld
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 42, Nº 2, 2021, págs. 175-183
M. Dalicuba, A. P. Nel, F. P. van Jaarsveld
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 42, Nº 2, 2021, págs. 184-192
Pinking in White Wines - A Review
A. P. Nel, W. J. Du Toit, F. P. van Jaarsveld
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 41, Nº 2, 2020, págs. 151-157
Tannins and Anthocyanins: From Their Origin to Wine Analysis – A Review
A. P. Nel
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 39, Nº 1, 2018, págs. 1-20
The Influences of Different Winemaking Techniques on the Mouthfeel of Shiraz Grapes
A. P. Nel, L. Louw, M. G. Lambrechts, P. van Rensburg
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 36, Nº 1, 2015, págs. 71-93
The influence of different winemaking techniques on the extraction of grape tannins and Anthocyanins
A. P. Nel, P. van Rensburg, M. G. Lambrechts
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 35, Nº 2, 2014, págs. 304-320
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados