Periodo de publicación recogido
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Survey on processing techniques of the meat native pigs: from raw meat to final traditional products
C. Diaferia, S. Porcu, G. Madonia, V. Pruiti
Archivos de zootecnia, ISSN-e 1885-4494, ISSN 0004-0592, Nº Extra 1, 2018, págs. 147-150
House-mycobiota and use of biocompetitors in a Culatello manufacturing plant
N. Scaramuzza, C. Diaferia, E. Berni
Archivos de zootecnia, ISSN-e 1885-4494, ISSN 0004-0592, Nº Extra 1, 2018, págs. 167-171
Ready-to-eat roasted suckling piglet (Porcheddu): an innovative process for a Sardinian traditional dish
S. Porcu, Gianni Battacone, C. Diaferia, G. Riu, G Piredda
Archivos de zootecnia, ISSN-e 1885-4494, ISSN 0004-0592, Nº Extra 1, 2018, págs. 181-183
C. Diaferia
Industria conserve, ISSN 0019-7483, Vol. 81, Nº 2, 2006, págs. 163-174
C. Diaferia, P. Baldini
Industria conserve, ISSN 0019-7483, Vol. 79, Nº 2, 2004, págs. 161-174
Calculation of diffusion and surface exchange coefficients of water in two kinds of Italian salami
C. Diaferia
Industria conserve, ISSN 0019-7483, Vol. 76, Nº 3, 2001, págs. 241-248
Determination of desorption isotherms in two salami of the Italian charcuterie
C. Busolli, C. Diaferia
Industria conserve, ISSN 0019-7483, Vol. 75, Nº 2, 2000, págs. 163-170
Salt and water distribution in typical Italian hams
C. Diaferia, F. Palmia, A. Porreta, C. Mazoyer
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 32, Nº. 1, 1992, págs. 71-83
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