págs. 2779-2787
G. Liger-Belair
págs. 2788-2802
págs. 2803-2809
G. Siragakis, E. Salivaras, A. Spyros, G. Fragaki
págs. 2810-2816
Analysis of Leaf Surface Sesquiterpenes in Potato Varieties
B. Szafranek, K. Chrapkowska
págs. 2817-2822
págs. 2823-2829
F. Brandl, M. Schott, S. Neidhart, C. Schafer
págs. 2830-2837
R. Lakshminarayana
págs. 2838-2842
Xiangli Kong, J. Xie
págs. 2843-2848
S. Pedreira, M. Lolo
págs. 2849-2852
P. Montoro, A. Plaza, A. Benavides
págs. 2853-2858
B. A. Magnuson, J. He
págs. 2859-2866
Uptake of Thallium from Artificially and Naturally Contaminated Soils into Rape (Brassica napus L.)
J. Pavlickova
págs. 2867-2871
págs. 2872-2880
R. Bohlmann, K. Schulze-Forster, W.-D. Schleuning, O. Schaefer
págs. 2881-2889
págs. 2890-2896
A. M. E. Jenkinson, J. A. M. Kyle, G. G. Duthie
págs. 2897-2900
págs. 2901-2907
Andrastins A-D, Penicillium roqueforti Metabolites Consistently Produced in Blue-Mold-Ripened Cheese
P. W. Dalsgaard, K. F. Nielsen
págs. 2908-2913
In Vitro Investigation into the Potential Prebiotic Activity of Honey Oligosaccharides
M. L. Sanz, N. Polemis, V. Morales
págs. 2914-2921
M. C. Carpinella, C. G. Ferrayoli
págs. 2922-2927
Antioxidant Activity of Dietary Fruits, Vegetables, and Commercial Frozen Fruit Pulps
N. M. A. Hassimotto
págs. 2928-2935
págs. 2936-2940
págs. 2941-2946
S. A. T. Bendiab, N. Bendimerad
págs. 2947-2952
M. D. Engelmann
págs. 2953-2960
Soybean Oil Based Greases: Influence of Composition on Thermo-oxidative and Tribochemical Behavior
A. Adhvaryu, S. Z. Erhan, J. M. Perez, B. K. Sharma
págs. 2961-2968
M. A. Khiyami, A. L. Pometto
págs. 2969-2977
A. L. Pometto, M. A. Khiyami
págs. 2978-2987
Thermal and High-Pressure Inactivation Kinetics of Polyphenol Oxidase in Victoria Grape Must
G. Rapeanu, A. Van Loey
págs. 2988-2994
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados