págs. 79-82
Lactic acid from apple pomace: a laboratory experiment for teaching valorisation of wastes
José Luis Alonso González, Gil Garrote Velasco, Herminia Domínguez González, Valentín Santos Reyes, Juan Carlos Parajó Liñares
págs. 83-88
White-spot syndrome virus diagnostics in frozen shrimp stocks imported to Mexico
M.A. Reyes López, E.L. Salazar Marroquín, A.A. Oliva Hernández, N. Salinas López, J.A. Narváez Zapata
págs. 89-94
págs. 95-102
J.M. Miranda, A. Mondragón, Beatriz Isabel Vázquez Belda, Cristina A. Fente Sampayo, A. Cepeda, Carlos Manuel Franco Abuín
págs. 103-110
Caracterización física y química de maíz de calidad proteínica mejorada
M. Gutiérrez Coronado, E. Coronado Amaya, F. Vázquez Ortiz, Yolanda L. López Franco, Alejandro Ortega Corona
págs. 111-118
Incidence of potentially toxigenic fungi in maize (Zea mays L.) grain used as food and animal feed
G.N. Montes, César Augusto Reyes Méndez, R.N. Montes, M.A. Cantu Almaguer
págs. 119-125
págs. 127-134
H.E. Candelario Rodríguez, M. Hurtado González, Juliana Morales Castro, G. Velázquez, José A Ramírez-de León, Jesús Loera Gallardo, Manuel Vázquez Vázquez
págs. 135-142
págs. 143-151
págs. 153-162
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados