Nutritional and antioxidant properties of different brown and Red Spanish edible seaweeds
S. Cofrades, Inés López-López, L. Bravo, Claudia Ruíz Capillas, Sara Bastida Codina, M.T. Larrea, Francisco Jiménez Colmenero
págs. 361-370
págs. 371-379
págs. 381-388
"Akara" ogbomoso: microbiological examination and identification of hazards and critical control points
A. Lateef, T. E. Davies, A. Adelekan, I. A. Adelere, A. A. Adedeji, A. H. Fadahunsi
págs. 389-400
págs. 401-407
A fast molecular nondestructive protocol for evaluating aerobic bacterial load on fresh-cut lettuce
Perla Gómez, M. Pagnon, Marcos Egea Gutíerrez-Cortines, Francisco Artés Calero, Julia Rosl Weiss
págs. 409-415
Analysis of moisture desorption isotherms of eggplant ("Solanum melongena")
Ramón Moreira Martínez, Faustino Chenlo Romero, N. Vallejo, María Dolores Torres Pérez
págs. 417-425
M. Reyes-Bastidas, E. Z. Reyes-Fernández, Jaime López Cervantes, J. Milán Carrillo, G. F. Loarca-Piña, C. Reyes Moreno
págs. 427-434
Differentiation of farmed and wild turbot ("Psetta maxima"): proximate chemical composition, fatty acid profile, trace minerals and antimicrobial resistance of contaminant bacteria
Beatriz Martínez Fernández, J.M. Miranda, C. Nebot, J. L. Rodríguez, A. Cepeda, Carlos Manuel Franco Abuín
págs. 435-441
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