págs. 417-423
págs. 424-428
Manabu Kawase, Fang He, Akira Kubota, Masaru Hiramatsu, Hiroshi Saito, Toyota Ishii, Hiroshi Yasueda, Kazuo Akiyama
págs. 429-434
Moulds contaminants on Norwegian dry-cured meat products
Dereje T. Asefa, Ragnhild O. Gjerde, Maan S. Sidhu, Solveig Langsrud, Cathrine Finne Kure, Truls Nesbakken, Ida Skaar
págs. 435-439
págs. 440-445
págs. 446-452
págs. 453-459
págs. 460-466
Ricardo Pinheiro de Souza Oliveira, Ana C.R. Florence, Roberta C. Silva, Patrizia Perego, Attilio Converti, Luiz A. Gioielli, Maricê N. Oliveira
págs. 467-472
Raffaella Di Cagno, Rosalinda F. Surico, Annalisa Paradiso, Maria De Angelis, Jean-Christophe Salmon, Solange Buchin, Laura De Gara, Marco Gobbetti
págs. 473-483
Polyphasic characterization of bacterial community in fresh cut salads
Cinzia Lucia Randazzo, Giovanna Ombretta Scifò, F. Tomaselli, C. Caggia
págs. 484-490
págs. 491-496
Characterization of antimicrobial resistance of foodborne Listeria monocytogenes
Mauro Conter, Domenico Paludi, Emanuela Zanardi, Sergio Ghidini, Alberto Vergara, Adriana Ianieri
págs. 497-500
págs. 501-505
págs. 506-509
Effect of vinegar on the viability of Giardia duodenalis cysts
Adriana Oliveira Costa, Vanete Thomaz Soccol, Rosangela Clara Paulino, Edilene Alcântara de Castro
págs. 510-512
págs. 513-515
Listeria monocytogenes in Gorgonzola: Subtypes, diversity and persistence over time
Sara Lomonaco, Lucia Decastelli, Daniele Nucera, Silvia Gallina, Daniela Manila Bianchi, Tiziana Civera
págs. 516-520
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados