Kostas Deligiannis, Panayiotis N Nikokyris, Kostas Kandylis
págs. 1969-1981
Claudia Ruíz Capillas, W F A Horner
págs. 1982-1986
Naoki Nishino, Yu Zhu, Senji Uchida, Yoshiro Kishida
págs. 1987-1992
págs. 1993-2000
Dzulkifly B Mat Hashim, Yaakob B Che Man, Asbi B Ali, Maaruf B Abd Ghani
págs. 2001-2009
Hidekazu Ito, Hisao Higashio, Junji Terao, Keiko Azuma, Katsunari Ippoushi
págs. 2010-2016
Paul C Chiy, Clive J C Phillips
págs. 2017-2024
págs. 2025-2028
Cell wall phenolics and polysaccharides in different tissues of quinoa (Chenopodium quinoa Willd)
Elaine J Booth, Gundolf Wende, Catherine M G C Renard
págs. 2029-2034
Artur Xavier Roig Sagués, José J. Rodríguez Jerez, Emilio I López-Sabater, Maria Teresa Mora Ventura, María Manuela Hernández Herrero
págs. 2035-2039
Identification of microbial contaminants present during the curing of honeybush tea (Cyclopia)
Trevor J Britz, Elizabeth Joubert, Jaco Du Toit
págs. 2040-2044
Effect of temperature on the synthesis, composition and physical properties of potato starch
Stephanie J. Stillman Spisak, Howard V Davies, Richard F Tester, Maribeth L. Gidley
págs. 2045-2051
María J Latorre, Ana M. Botana, Carlos Herrero, Rosa María Peña Crecente, Sagrario García Martín
págs. 2052-2056
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados