Jochen Weiss, Demet Guzey, David Julian McClements
págs. 649-660
V.M. Balasubramaniam, S. Balasubramanian
págs. 661-668
M. Zhang, J. De Baerdemaeker, E. Schrevens
págs. 669-676
D.J. Walsh, D. Cleary, R.J. FitzGerald, S. Murphy, E. McCarthy
págs. 677-683
R.V. Parsons, S.D. Arntfield, C.D. Cinq-Mars
págs. 685-693
Flocculation and coalescence in water-in-oil emulsions stabilized by paraffin wax crystals
S. M. Hodge, D. Rousseau
págs. 695-702
Alicia Califano, Leda Giannuzzi, Juan M. Oteiza
págs. 703-712
Kimberly J. B. Sokorai, X. Fan, B.A. Niemira
págs. 713-719
Jorge Fernando Toro Vázquez, J.A. Noriega-Rodríguez, H.S. García, L.A. Medina-Juárez, N. Gámez-Meza, Ofelia Angulo Guerrero, J. Monroy-Rivera, Jesús Ortega García
págs. 721-727
Naofumi Morita, Tri Agus Siswoyo
págs. 729-737
UV-C radiation as a novel technique for keeping quality of fresh processed `Lollo Rosso¿ lettuce
F. Artés, A. Allende
págs. 739-746
Autochthonous microbial population in a Niagara Peninsula icewine must
J.I. Husnik, G. van der Merwe, R. van Twest, H.J.J. van Vuuren, R.E. Subden
págs. 747-751
págs. 753-754
págs. 754-755
págs. 757-760
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados