Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Sudarsan Mukhopadhyay, Kimberly J. B. Sokorai, Dike O. Ukuku, Tony Jin, Xuetong Fan, Modesto Olanya, Vijay Juneja
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 266, Nº. 1, 2018, págs. 234-240
B. A. Annous, X. Fan, Kimberly J. B. Sokorai
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 69, Nº 4, 2006, págs. 912-919
X. Fan, C. H. Sommers, Kimberly J. B. Sokorai
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 11, 2004, págs. 3509-3515
X. Fan, Kimberly J. B. Sokorai, D. W. Thayer
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 67, Nº 3, 2004, págs. 561-566
Kimberly J. B. Sokorai, X. Fan, B.A. Niemira
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 7, 2003, págs. 713-719
Use of Ionizing Radiation to Improve Sensory and Microbial Quality of Fresh-cut Green Onion Leaves
Kimberly J. B. Sokorai, B. A. Niemira, X. Fan
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 68, Nº 4, 2003, págs. 1478-1483
X. Fan, Kimberly J. B. Sokorai
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 65, Nº 11, 2002, págs. 1760-1765
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