Phytate content and phytate degradation by endogenous phytase in pea (Pisum sativum)
M. Fredrikson, M. L. Alminger, A.-S. Sandberg, N.-G. Carlsson
págs. 1139-1144
M. H. Gomes, Eduardo Augusto dos Santos Rosa, M. David
págs. 1145-1149
J.-J. Choung, C.-H. Kim, D. G. Chamberlain
págs. 1150-1155
Rocío Abia, S. C. Fry
págs. 1156-1165
Y. B. C. Man, W. Ammawath
págs. 1166-1171
N. V. de Gaulejac
págs. 1172-1179
Effects of legume processing on calcium, iron and zinc contents and dialysabilities
V. Sebastia, Reyes Barberá Sáez
págs. 1180-1185
P. A. Iji, A. A. Saki, D. R. Tivey
págs. 1186-1192
Optimisation of enzymatic esterification of soybean oil deodoriser distillate
N. L. Facioli, D. Barrera-Arellano
págs. 1193-1198
I. Martinez, T. J. Friis
págs. 1199-1208
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados