L.A. Mellefont, T.A. McMeekin, T. Ross
págs. 111-120
Richard H. Dougherty, Sun-Young Lee, Peter M. Gray, Dong-Hyun Kang
págs. 121-127
Tim F. Brocklehurst, Tina Hornbæk, Birgitte Bjørn Budde
págs. 129-140
E. Poznanski, P.S. Cocconcelli, A. Cavazza, F. Cappa
págs. 141-151
Characterization of thoeniicin 447, a bacteriocin isolated from Propionibacterium thoenii strain 447
L.M.T. Dicks, I.R. Van der Merwe, T.J. Britz, R. Bauer
págs. 153-160
S. Buncic, Ernesto Liébana Criado, M.L. Hutchison, S.M. Avery
págs. 161-169
Dormancy, activation and viability of Rhizopus oligosporus sporangiospores
M.J.R. Nout, N.V. Thanh
págs. 171-179
Heikki Vuorela, Breda Simonovska, Pia Fyhrquist, Samo Andrenšek, Pia Vuorela, Irena Vovk
págs. 181-187
Tong-Rong Chen, Hau-Yang Tsen, Chien-Shun Chiou
págs. 189-197
Geoff Raven, Rod Givney, John Sumner
págs. 199-205
Cheng-Chun Chou, Roch-Chui Yu, Ching Lin
págs. 207-215
J.M. McEvoy, D.A. McDowell, James J. Sheridan, I.S. Blair
págs. 217-225
Inactivation of Bacillus cereus spores in milk by mild pressure and heat treatments
Suzy C.M. Vanmuysen, Chris W. Michiels, Cathérine F. Bagamboula, Elke Y. Wuytack, Isabelle Van Opstal
págs. 227-234
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados