Overview of Listeria monocytogenes contamination in Japan
Akiko Okutani, Shizunobu Igimi, Yumiko Okada, Shigeki Yamamoto
págs. 131-140
Saccharomyces cerevisiae¿Oenococcus oeni interactions in wine: current knowledge and perspectives
Michèle Guilloux-Benatier, Jean Guzzo, Fabienne Remize, Peter J. Costello, Hervé Alexandre
págs. 141-154
V. K. Juneja, H. Thippareddi
págs. 155-163
Generation of bactericidal and mutagenic components by pulsed electric field treatment
Chris W. Michiels, Kristien M.F.A. Reyns, Ann M.J. Diels
págs. 165-173
Shigeru Hayakawa, Satoshi Yamada, Visalsok Touch, Souichi Kaneko
págs. 175-183
H. Kagi, E. Nagao, H. Yamagata, T. Kubota, T. Soejima
págs. 185-194
Partitioning of the variance in the growth parameters of Erwinia carotovora on vegetable products
T.K. Soboleva, A.B. Pleasants, M. Kubaczka, J.-M. Membré, P.R. Shorten
págs. 195-208
Roch-Chui Yu, Cheng-Chun Chou, Yi-Chieh Wang
págs. 209-217
Amalia G.M. Scannell, Paul M. Kenneally, Elke K. Arendt
págs. 219-230
págs. 231-247
Cheng-Chun Chou, Pei-Ren Lo, E-Chu Huang, Roch-Chui Yu
págs. 249-257
Richard C. Whiting, John R. Bryce, Antonio J. De Jesús, Alan R. Olsen
págs. 259-262
págs. 263-265
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados