N. A. Dierick, J. A. Decuypere
págs. 1443-1450
P. A. Iji, S. Slippers, K. Khumalo
págs. 1451-1458
Ratiporn Haruenkit, S. Gorinstein
págs. 1459-1463
Elevated carbon dioxide affects fruit flavor in field-grown strawberries (Fragaria x ananassa Duch)
J. A. Bunce, S. Y. Wang
págs. 1464-1468
Application of different forms of calcium to tea soil to prevent aluminium and fluorine accumulation
K. F. Fung, M. H. Wong
págs. 1469-1477
S. Jaramillo, R. Rodriguez
págs. 1478-1486
A. M. Estevez
págs. 1487-1492
P. Banjongsinsiri
págs. 1493-1499
A. Bakowska, S. Piacente, J. Ozmianski
págs. 1500-1506
C. Delgado-Andrade
págs. 1507-1513
María López-Jurado Romero de la Cruz, P. Aranda
págs. 1514-1520
Induction of chitinase in response to Aspergillus infection in sorghum (Sorghum bicolor (L) Moench)
C. V. Ratnavathi, R. B. Sashidhar
págs. 1521-1527
págs. 1528-1534
M. Bianchi, F. Capozzi, M. A. Cremonini
págs. 1535-1540
Chemical composition of two muscles of the common duiker (Sylvicapra grimmia)
L. C. Hoffman, A.V. Ferreira
págs. 1541-1544
págs. 1545-1552
A. Luximon-Ramma, T. Bahorun
págs. 1553-1561
págs. 1562-1570
Influence of wine turbidity on the accumulation of biogenic amines during aging
N. J. Moreno, C. A. Azpilicueta
págs. 1571-1576
M. Gonzalez, C. de Lorenzo, M. L. Sanz
págs. 1577-1584
N. K. O. Ojijo
págs. 1585-1593
A. L. Lamarque, Diana O. Labuckas, J. M. Meriles
págs. 1594-1598
A. B. Martin-Diana
págs. 1599-1605
págs. 1606-1610
págs. 1611-1614
Low-temperature wine-making using yeast immobilized on pear pieces
M. Iconomopoulou, P. Mallios, Y. Kourkoutas
págs. 1615-1623
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados