Unsaponifiable fraction and n-alkane profile of subcutaneous fat from Iberian ham (1999) Ruiz, J. Cava López, Ramón Ventanas Barroso, Jesús Antequera Rojas, María Teresa Tejeda, José Luis García González, María Carmen Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 5 Núm. 3 Pág. 229-233

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Discriminant analysis using fatty acids profile, stable carbon isotopes and tocopherols content as tool for feeding system prediction in Iberian pigs
Discriminant analysis using fatty acids profile, stable carbon isotopes and tocopherols content as tool for feeding system prediction in Iberian pigs Vol. 18 Núm. 4 Pág. 19 ARTICULO
2020 Spanish journal of agricultural research
García Casco, Juan M. Delgado Chavero, C.L. Zapata Márquez, Elena Paredes Torronteras, Andrés Muñoz, María Rey Muñoz, Ana Isabel
Different fattening systems of Iberian pig according to the 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fat
Different fattening systems of Iberian pig according to the 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fat Vol. 60 Núm. 1 Pág. 68-76 ARTICULO
2009 Grasas y aceites
Viera-Alcaide, Isabel Narváez Rivas, Mónica Vicario Romero, Isabel María Graciani Constante, E. León Camacho, Manuel

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024