Número de publicaciones: 30 (30.0% citado)
Número de citas: 15 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 7
Índice h: 2
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 0.5
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 1
2023 3
2022 2
2021 0
2020 1
2019 0
2018 2
2017 3
2016 0
2015 2
2014 0
2013 0
2012 1
2011 0
2010 0
2009 0
2008 0
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0
2001 0
2000 0
1999 0
1998 0
1997 0
1996 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2017 1 1
2015 0 1
2014 0 6
2011 0 4
2010 2 1
1996 0 2
1997 0 0
1998 0 0
1999 1 0
2000 0 0
2001 0 0
2002 0 0
2003 0 0
2004 2 0
2005 3 0
2006 3 0
2007 1 0
2008 2 0
2009 6 0
2012 2 0
2013 0 0
2016 1 0
2018 5 0
2019 1 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
28 Artículo de revista 15
2 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 11

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2014 Origins of Grape and Wine Aroma. Part 1. Chemical Components and Viticultural Impacts
Artículo 4
2011 Variation in vine vigour, grape yield and vineyard soils and topography as indicators of variation in the chemical composition of grapes, wine and wine sensory attributes
Artículo 3
1996 Anthocyanin composition and anthocyanin pathway gene expression in grapevine sports differing in berry skin colour
Artículo 2
2014 Various Influences of Harvest Date and Fruit Sugar Content on Different Wine Flavor and Aroma Compounds
Artículo ARTICULO 1
2017 Linking Sensory Properties and Chemical Composition of Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon Grape Berries to Wine
Artículo ARTICULO 1
2011 The relationship between sensory attributes and wine composition for Australian Cabernet Sauvignon wines
Artículo 1
2010 Comparison of major volatile compounds from Riesling and Cabernet Sauvignon grapes (Vitis vinifera L.) from fruitset to harvest
Artículo 1
2014 Origins of Grape and Wine Aroma. Part 2. Chemical and Sensory Analysis
Artículo 1
2015 Unripe Berries and Petioles in Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon Fermentations Affect Sensory and Chemical Profiles
Artículo ARTICULO 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 13-Nov-2024